Selecteer een pagina

mijn diensten

 

Wat kan ik voor u doen?

Uitvoering

Ondersteuning van uw afdeling op interim basis

Uitvoering van specifieke inkoopprojecten

w

Advisering en coaching

Ondersteuning van uw team door samen inkoopprojecten uit te voeren. Opstellen van inkoop- en onderhandelingsstrategie, RFP-documenten opstellen, offertes vergelijken, ondersteunen van onderhandelingen.

Trainingen onderhandelen

Incompany trainingen onderhandelen. Onderwerpen: Introductietrainingen, opfristrainingen, weerstand overwinnen, strategie ontwikkelen, onderhandelingsstijl en beïnvloeden.

Zie ook: www.onderhandelcoach.com

Ervaringen van klanten

“Jeanette heeft op haar eigen persoonlijke, vriendelijke en tegelijkertijd vasthoudende wijze de situatie op het gebied van tijdelijk personeel grondig in kaart gebracht. In samenspraak met betrokken afdelingen, heeft zij vervolgens concrete verbeteringen voorgesteld t.a.v. inhuurprocessen, betalingsprocessen en marktbenadering. Het daarbij gecreëerde draagvlak bij de inhurende managers heeft er toe geleid dat een groot deel van die verbeteringen doorgevoerd is of zal worden.”

Dick Slaats, Cluster Manager Inkoop Generiek Enexis

“Verschillende inkoopprojecten doorlopen met Jeanette. In deze periode heb ik haar leren kennen als een gestructureerde en resultaatgerichte inkoopprofessional die de vertaling vanuit de opdrachtgever goed weet te verwoorden richting de leveranciers. En verschillende vraag stukken vanuit intern kan beantwoorden. Naast de prettige en duidelijke wijze van communicatie beschikt Jeanette over specifieke kennis op personeelsgebied (met name op de inhuur van tijdelijk personeel) en onderhandelingsvaardigheden.”

Leon Lamens, Category Manager Eneco

“Wij hebben Jeanette’s hulp ingeroepen op een moment dat de inkoopprocedure van flexkrachten binnen onze eigen organisatie stroef verliep. De samenwerking met Jeanette was prettig. Jeanette is kundig, flexibel, en levert volgens afspraak.”

HR-adviseur Rijksoverheid

Heeft u vragen? Neem contact met mij op dan bespreken we de mogelijkheden

De Haas Procurement
Parklaan 41
2011 KR Haarlem

Kvk: 34305170

 

Tel: 023 – 55 17 408

Mobiel: 06 – 241 96 197

Email: info@dehaasprocurement.nl