Selecteer een pagina

Over mij

Mijn naam is Jeanette de Haas

Vanuit mijn bedrijf De Haas Procurement werk ik als senior inkoper op interim basis voor bedrijven en instellingen.

Ik doe graag projecten. Daarnaast draai ik soms ook mee als onderdeel van een inkoopteam in contract management, maken van category plannen en leveranciersmanagement.

Inmiddels werk ik meer dan 15 jaar in het inkoopvak, in verschillende rollen. Sinds 2008 doe ik dit op interim basis als senior inkoper.

Ik heb kennis in ervaring in de vakgebieden:

ICT en Telecommunicatie

HR (inhuur, opleidingen en systemen, werving & selectie, assessment)

Leaseauto’s

Professional Services

Uitgevers

Daarnaast geef ik sinds 2011 trainingen en coaching onderhandelen aan professionals, teams en ondernemers onder de naam De Onderhandelcoach.

Dankzij de opleiding Master of Business Adminstration (MBA) heb ik ook de nodige kennis op het gebied van strategische bedrijfsvoering en andere belangrijke vakgebieden van een bedrijf, zoals Finance, Operatie en HRM.

Waarom ik u kan helpen

Ik kan mij heel goed aanpassen aan de wensen van uw organisatie. Wat is belangrijk bij een project voor uw bedrijf? Snelheid en het halen van een deadline? Een kwalitatief hoogwaardig product tegen een scherpe prijs? Of de absoluut laagste prijs? De antwoorden op deze vragen zijn o.a. afhankelijk van de marktpositie van uw bedrijf, het marktsegment waarin u opereert en de financiële situatie.

Ik geloof in samenwerken en kennis delen. Van vragen stellen word je wijzer, kom je tot de juiste aanpak en neem je de juiste beslissingen.

Ik hou van werken onder druk.

Ik kan met heel veel mensen goed overweg en voeg mij gemakkelijk in een bestaand team.

Ik kan scherp onderhandelen zonder bot te zijn.

“Ik geloof in samenwerken en kennis delen. Van vragen stellen word je wijzer, kom je tot de juiste aanpak en neem je de juiste beslissingen.”

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in de Algemene Letteren – met een hoofdvak in Politicologie en Nederlandse taal. Bij Webster University heb ik mijn MBA (Master of Business Administration) gehaald.

Ik heb gewerkt als promotiemanager bij het Leidsch Dagblad, Pricing Manager bij KPNQwest, afdelingsmanager bij Shell en als freelance inkoper voor bedrijven als Tele2, Eneco, Telegraaf Media Groep, Tata Steel, ING, Enexis, Connexxion en CEVA Logistics.

Als Onderhandelcoach geef ik al sinds 2011 trainingen en workshops onderhandelen voor ondernemers en voor bedrijven o.a.

de Provincies Brabant en Gelderland

Weverling Groenprojekten

Van Hattum & Blankevoort

VSNU

IVVU

firma Hoppenbrouwers

AVR Afvalverwerking

Treant

Adelente

IMA

Gemeente Den Haag

Gemeente Arnhem

Neem contact op.

De Haas Procurement
Parklaan 41
2011 KR Haarlem

Kvk: 34305170

 

Tel: 023 – 55 17 408

Mobiel: 06 – 241 96 197

Email: info@dehaasprocurement.nl